Problems with registration, activation, email changes

Here is where we ask YOU for your thoughts and ideas on the FU!UK content... Dead links, errors, or ideas you would like to help us develop... we'll take all suggestions to improve your online frothing experience!

Moderator: FU!UK Committee

Postby Guest » Wed Nov 23, 2011 3:13 pm

Username : Kes

Sorry, pestered a couple of committe members cos I hadn't seen this.....

You have specified an incorrect or inactive username, or an invalid password.


Someone chuck us a key to the door ;)
User avatar
Guest
 

Postby Kes » Mon Nov 28, 2011 2:41 pm

Cheers, sorted :D
Kes
 
Posts: 251
Joined: Fri Nov 11, 2011 4:59 pm
Location: Sarf London

Postby blackfly CLI » Fri Dec 02, 2011 7:36 am

What the hell?

Two different browsers on two different systems in two different locations all of a sudden show me logged out and won't accept my password. No browser changes, no cookie changes, nothing like that. They've been logging in with a cached & saved password everyday for over a year. Until now. ??

I re-enter my password from my last activation email, just to make sure. Still no dice.

So I enter my username and email address into the forgotten password system, get a new email, click the activation link, enter the new password contained in the new email, and get 'Not Authorised'.

username: blackfly
User avatar
blackfly CLI
 

Postby Saxonangel still wants in » Fri Dec 02, 2011 8:10 am

Seems to be pretty much what happened to me shortly after my last post in July (or thereabouts).

Is it due to spam post filtering?

Have we been naughty?

Has Steders goat chewed the cables?
User avatar
Saxonangel still wants in
 

Postby Voltan » Fri Dec 02, 2011 9:28 am

could be homeland security have got to the hamsters.
Andrew Cockney Rae wrote:Elbows and knees, elbows and knees!


Image
User avatar
Voltan
 
Posts: 778
Joined: Mon Nov 22, 2004 10:23 pm
Location: Achtung, Spitfire!

Postby !blackfly » Mon Dec 05, 2011 9:30 pm

ironmammoth got sorted pretty quickly. . . hopefully now that we're in this thread, maybe Vic and Tre will get some love?

And maybe me? Or do I have to wait 6 months too, just make me feel like I've earned it?

:suspect:

Sucks. Can't get to the development forums etc.


Saxonangel still wants in wrote:Seems to be pretty much what happened to me shortly after my last post in July (or thereabouts).

Is it due to spam post filtering?

Have we been naughty?

Has Steders goat chewed the cables?



blackfly CLI wrote:What the hell?

Two different browsers on two different systems in two different locations all of a sudden show me logged out and won't accept my password. No browser changes, no cookie changes, nothing like that. They've been logging in with a cached & saved password everyday for over a year. Until now. ??

I re-enter my password from my last activation email, just to make sure. Still no dice.

So I enter my username and email address into the forgotten password system, get a new email, click the activation link, enter the new password contained in the new email, and get 'Not Authorised'.

username: blackfly
User avatar
!blackfly
 
Posts: 13
Joined: Tue Sep 16, 2008 11:04 pm
Location: 206

Postby blackfly » Thu Dec 08, 2011 4:53 pm

Thanks!
Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql5.sock' (111) [2002]

"There should be a special term for people who join TMP* in order to complain about something** in their first post(s)." -AECurtis (RIP)

*FUUK
**TMP
User avatar
blackfly
Associate Member
 
Posts: 2120
Joined: Thu Feb 24, 2005 2:32 am
Location: 206

jus not feelin' the luv man

Postby Saxonangel :( » Fri Dec 09, 2011 11:33 am

Awesome blackfly :D

:cry: :cry:
Tried again...

"Not Authorised"

Aaaargh!

-Ang
User avatar
Saxonangel :(
 

Postby Doc » Fri Dec 09, 2011 5:14 pm

Again?

If not I'll have to do something irregular and e-mail you a new password or something.
User avatar
Doc
Site Admin
 
Posts: 651
Joined: Fri Mar 07, 2003 2:24 am
Location: London

yess...yes...Yes...YES...YES!!!

Postby Saxonangel » Fri Dec 09, 2011 11:52 pm

Oh yes!

I'm in!


* lights cigarette*


Seriously, I just logged in on my new apple phone outside my kid's school. I hope it still works on my laptop PC when I get back.

If you did anything different this time Doc, it worked!

Thanks so much! :froth:

Hope everyone else gets lucky too. :wink:
User avatar
Saxonangel
 
Posts: 27
Joined: Tue Apr 26, 2005 8:43 pm
Location: Calgary, Alberta, Canada, Earth

PreviousNext

Return to Frother Feedback Box

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests